Čudnovati MMS – panacea novog doba

Tijelo ne laže
22 siječnja, 2017
Zvučna kupelj gongom
22 siječnja, 2017

Čudnovati MMS – panacea novog doba

Piše: Vladimir Maruševac

Miracle Mineral Supplement – MMS
Čudesni mineralni dodatak

Trgovački naziv MMS označava 28 postotnu otopinu natrijevog klorita (NaClO2) u destiliranoj vodi. Proizvod nije patentiran i ne može se patentirati. To je obična otopina natrijeve soli u vodi. Kad se MMS pomiješa s nekom prehrambenom kiselinom (limunska kiselina, ocat, sok od limuna) stvara se klor-dioksid (ClO2). Za 3 minute stvara se po dozi oko 3 mg klor-dioksida. Dodavanjem vode ili soka otopina se razrjeđuje i sadrži otprilike 1 ppm klor-dioksida. Takva mješavina proizvodi klor-dioksid sljedećih 12 sati (dakle i u tijelu).

Klor-dioksid koristi se za pročišćavanje vode, za ubijanje patogenih organizama u bolnicama i za druge antiseptičke namjene više od 100 godina. Čak je i FDA dozvolila njegovu primjenu za čišćenje pilećeg, svinjskog i goveđeg mesa te za ostalu hranu. Istraživanja su dokazala kako je klor-dioksid sigurniji od klora jer je selektivan prema patogenim organizmima i ne stvara kancerogene spojeve kao klor. Američko kemijsko društvo, odjel za analitičku kemiju navelo je 1999.g. da je klor-dioksid najsnažniji ubojica patogenih organizama poznat čovjeku, tj. da je najjači oksidans.

Crvene krvne stanice, koje standardno prenose kisik po cijelom tijelu, nemaju mehanizam razlikovanja klor-dioksid od kisika. One ga uzimaju i prenose taj snažni oksidans dalje po tijelu. Ako se u tijelu nalazi parazit malarije ili bilo koji drugi parazit, on biva uništen u srazu s klor-dioksidom. Klor-dioksid ne oštećuje zdrave stanice. U sustavima za pročišćavanje vode selektivno uništava patogene organizme i druge štetne biološke organizme.

Postupak primjene je slijedeći:

1. staviti u čistu, praznu i suhu čašu 2 kapi MMS-a
2. dodati 10 kapi limunske kiseline, limunovog soka ili octa, protresite čašu kako bi se obje tekućine pomiješale, tj. kapi MMS-a i octa/limunovog soka/limunske kiseline
3. čekati 3 minute
4. dodati na kraju pola čaše jabučnog soka
5. popiti odmah

Svaki dan povećavati dozu sve do 15 kapi (a isto i kapi kiseline, tj. 3 sa 15, 4 sa 20, itd.). Ako se dogodi mučnina, glavobolja, povraćanje ili dijareja, smanjiti sljedeću dozu za dvije kapi, držati dva dana tu istu količinu (ako nema popratnih učinaka) i nastaviti s postupnim povećavanjem doze.

Upozorenja:
NE upotrebljavati sok od naranče. Narančin sok sprječava proizvodnju klor-dioksida.
NE upotrebljavati sok kojemu je naknadno dodan vitamin C (u svrhu konzerviranja).
NE upotrebljavati metalne predmete za miješanje i držanje otopine.
NE izlagati otopinu Suncu, držite je na tamnom (otopina je fotosenzibilna), rok trajanja 2-3 god.
Vremenski razdvojiti uzimanje MMS-a i lijekova oko 4 sata.

Kapi u žličici (misli se na čajnu žlicu, odnosno malu žlicu): puna žličica 10%-ne otopine limunske kiseline sadrži otprilike 80 kapi. Dakle četvrtina žličice je 20 kapi. Može se staviti i više soka od limuna ili limunske kiseline, ali ne i obrnuto (uvijek je odnos 1:5 ili veći u korist prehrambene kiseline), 17 kapi iz kapaljke bočice otprilike sadrži jedan mililitar (1 ml).

Priprema limunske kiseline (aktivatora): nabaviti limunsku kiselinu u praškastom obliku tj. u obliku kristala. Može se naći u prehrambenim dućanima ili u ljekarnama. Napraviti 10%-nu otopinu: 1 žličicu praha pomiješajte s 9 žličica destilirane vode i pričekajte da se kristali otope u vodi.

Higijena usne šupljine

Nakapajte 10 kapi MMS-a u staklenu čašu i dodajte 50 kapi 10%-ne otopine limunske kiseline. Protresite sadržaj čaše kružnim pokretom ruke i pričekajte 3 minute, te dodajte vode kako bi napunili četvrtinu (1/4) čaše. Pomoću te otopine očetkajte svoje zube. Na početku možete koristiti tu istu otopinu za vaše zube i zubne desni 2-3 puta dnevno. Budite sigurni da ste četkali i svoje desni. Slijedeći dan napravite novu mješavinu. MMS će posvijetliti i ojačati caklinu vaših zubi. Ono što se zapravo događa je da MMS ubija viruse na caklini koji obično stvaraju štetu.

Upaljeni zubi, zaražene desni i paradentoza: ako su vam zubi upaljeni možete očekivati bolove za vrijeme dok se imunološki sustav bori s bolešću (najviše 4 sata). Infekcije i paradentoza standardno nestaju u tjedan dana. Očekujte učvršćenje klimavih zubi u roku 2 tjedna. Za 3 tjedna vaša će usna šupljina biti potpuno zdrava. Ne zaboravite kako je mješavina MMS-a najsnažniji ubojica patogena. Jednom kad su pobijeđene paradentoza i infekcije, usta vrlo brzo ozdravljuju. Kasnije ćete trebati koristiti MMS samo 2-3 puta tjedno i isto toliko puta četkati zube.

Antidot (protuotrov) za predoziranje MMS-om: netko tko je uzeo preveliku dozu MMS-a i nakon toga osjeća neuobičajenu mučninu, može si pomoći ispijanjem čaše hladne vode koja može smanjiti mučninu. Ako se to ne dogodi, uzmite 1 do 5 g vitamina C. Kao antidot djeluje i soda bikarbona. Ako uzmete vitamin C, nemojte uzeti i sodu bikarbonu.

Prevladavanje raka i mnogih drugih užasnih bolesti

Čini se kako je MMS učinkovit protiv većine bolesti, ali neke bolesti zahtijevaju veću količinu primjene MMS-a od ostalih. Standardni je odgovor, ako ne osjećate poboljšanje, povećajte dozu. To znači da biste trebali započeti s 2 kapi MMS-a, aktivirati ga sokom limuna, octa ili limunske kiseline. Nakon toga pričekajte 3 minute kao i uvijek, te dodati vodu ili sok i popiti. Trebate nastaviti s povećavanjem broja kapi 2 puta dnevno, ako možete. Povećavajte na 3 kapi, pa na 4, pa na 6, dok ne stignete do 15 kapi dnevno. Ostanite na 15 kapi nekoliko dana i onda počnite uzimati MMS dva put dnevno po 15 kapi. I tada, ako ne primijetite nikakvu promjenu na bolje, povećajte broj kapi. Čim osjetite mučninu smanjite broj kapi u dozama, a onda opet povećavajte, kako biste uvijek bili ispod nivoa mučnine. Možete povećavati na 20, 25 ili čak na 30 kapi dvaput dnevno ako ste ozbiljno bolesni.Budite vrlo oprezni. Ako osjetite mučninu, smanjite broj kapi. Nemojte ostati previše dugo na takvim, visokim nivoima (20-30 kapi), osim ako uistinu ne uočite poboljšanje onog stanja kojeg nastojite izliječiti. Kad je to stanje prevladano, smanjite na 6 kapi dnevno, što je količina potrebna za održavanje zdravlja.

Međutim, ako vam pozli, ako počnete povraćati ili dobijete dijareju, nemojte se zabrinjavati. Kako mikroorganizmi ugibaju, tako ispuštaju svoj otrov u krvotok i izlučevine. Mnogo puta tijelo se želi riješiti nečega. Mnogo puta će vam zdravstveni stručnjak ili liječnik savjetovati kako se trebate očistiti. Pa ako trebate, MMS će to i uraditi. Mučnine i druge reakcije su znak da MMS djeluju.

Način davanja MMS-a za rak i ekstremne bolesti (MMS protokol za rak)

Možete dobiti predodžbu da li će MMS riješiti vaš problem ako ocijenite mučninu. Hoću reći, ako počnete s 1 kapi, ili čak s 1/2 kapi, zatim povećavate u svakoj dozi za 1 kap, i to 2 put dnevno (jednu ujutro, drugu navečer), u jednom trenutku će vam postati mučno. Tada možete smanjiti količinu kapi u dozi za 1-2 kapi, i opet povećavati u svakoj slijedećoj dozi. Uvijek prepoznajte kada dosegnete točku mučnine, a onda smanjite broj kapi.

Znat ćete da li će vam pomoći ako prođete točku mučnine, a bez da doživite mučninu nakon višednevne primjene i nastavite povećavati broj kapi. U trenutku kad osjetite mučninu, uništi se nešto tumora i tijelo mora izbaciti taj otrov iz tijela. Dio liječenja je baš ta mogućnost da tijelo izbaci otrov. Mučnina je vanjski pokazatelj tog izbacivanja, a to može biti i povraćanje, odnosno proljev. A to uopće nije loše, jer se tijelo mora očistiti od otrova. Kako se tumor uništava, tijelo podnosi sve više i više kapi MMS-a. To je zapravo taj pokazatelj, ta tolerancija tijela na sve više kapi. Ako uočite da na kraju možete povećavati broj kapi bez mučnine, onda to znači kako tijelo obavlja svoj posao, tj. liječi se. U slučaju raka, vaše tijelo se mora dosta namučiti. Polako započnite s kapima, ali brzo povećavajte broj kapi. Ispočetka možete uzimati MMS samo 2 put dnevno, ali ako ste uočili kako vam nije mučno, slobodno povećajte broj doza na 3, 4 ili pak 5 puta na dan.

Opet, ako vam 5 kapi stvara mučnine, smanjite na 4 ili 3 kapi po dozi, i ako vam recimo 3 kapi ne izazivaju mučninu, onda povećavajte broj doza koje sadrže 3 kapi što više puta dnevno. Čim opet mognete podnositi 4 kapi po dozi, krenite na 4 kapi više puta dnevno. Nastavite povećavati kapi što možete brže, koliko god to mogli podnijeti.

Što će pokazati da stanje ne ide na bolje? Ako vam postane mučno uvijek kad uzmete novu dozu, koliko god kapi pripremili, i ako vam tijelo nikako ne dopušta povisiti broj kapi bez mučnine. Ako npr. možete uzeti 2 kapi bez mučnine, a postane vam mučno kad povećate dozu na 3 kapi, možda ćete kratko vrijeme morati podnositi mučninu, ali ako se mučnina uvijek pojavi kad uzimate 3 kapi, to onda znači da ne uspijevate pobjeđivati rak. To se događa kada rak raste brže nego što ga MMS ubija. Ali i tu ima nade. Jedan je način, povećavati broj dnevnih doza, a ne kapi. Nikada i ni u kom slučaju nemojte prestati uzimati MMS.

Opekotine

Kad se netko opeče, koliko god da je teška opekotina, MMS se treba pošpricati iz boce preko opekotine. U ovom se slučaju ne koristi ocat ili limunska kiselina kao aktivator. Laganim dodirom prstiju razmažite tekućinu po opekotini. I neka ostane na njoj samo 30 do 60 sekundi. Nikako nemojte prstima pritiskati opekotinu. Najbolje bi bilo razmazati s četkom za bojanje ako vam je pri ruci. Ali nemojte trošiti vrijeme tražeći, što prije stavite MMS na opekotinu, to bolje. Kiseli kemijski spoj koji se stvara na opekotini biva neutraliziran lužnatom otopinom MMS-a. Bol nestaje istog časa, u par sekundi. Nakon toga vodom isperite MMS. MORATE isprati MMS ili će se stanje opekotine pogoršati. Ako to ispravno uradite, opekotina će biti sanirana za četvrtinu inače potrebnog vremena. Možda ćete morati tretirati opekotinu nekoliko puta.

Na ovaj se način mogu liječiti i opekotine od Sunca.

Teški metali

MMS oksidira teške metale iz tijela, oni se neutraliziraju i ispiru iz organizma (slično učinku kelatiranja, ali nije isto).

Ugrizi zmija i insekata te otrovanje želuca (salmonela i slično)

Otrovi se oksidiraju i izbacuju iz tijela. To vrijedi kako za ugrize zmija, tako i za ugrize insekata (s malom zadrškom za ugrize pauka), te i sva druga otrovanja, npr. otrovanje želuca. Svakih pola sata do sat uzimati po jednu dozu od 6-15 kapi.

Primjer iz knjige Jima Humble (rak gušterače)

Pedesetak kilometara od Mine nalazi se grad Hawthorne gdje sam sreo J. Andrewa Nehringa, koji vodi mali hobi dućan. Upravo se vratio iz Klinike Mayo gdje je bio operirao tumor na gušterači, a nastavio je s pretragama u obližnjem gradu. Nažalost, nalazi pretraga su još uvijek pokazivali pozitivne rezultate na rak. Za sljedeću je operaciju bio naručen 60 dana poslije prve, također u Klinici Mayo. Dok sam posjećivao zajedničkog prijatelja, čuo je što sam pričao o otopini. Upitao me o čemu se radi i upitao se ne bi li mu to pomoglo za njegov rak. Pošto je do tada više osoba probalo koristiti Stabilizirani kisik za rak i pošto se činilo da je bilo nekog uspjeha, vjerovao sam da bi dodavanje octa moglo znatnije poboljšati terapiju nego što je to bilo u slučaju malarije.

Oboje smo se složili s tim, a do tada nisam primijetio nikakve popratne učinke, jer to nije lijek. Tako da je počeo uzimati otopinu uz dodatak octa kao aktivatora. Nakon 2 tjedna počeli su se smanjivati očitanja razvoja bolesti. Najviša brojka je bila 82 (što god to značilo). Tijekom sljedećeg posjeta bolnici očitanje je bilo 71. Slijedeći mjesec je bilo 55. Još dva mjeseca poslije, očitanje je bilo 29 i tako se smanjivalo dok očitanje nije bilo manje od 5. Liječnici nisu znali što se zbiva, ali kako su se očitanja smanjivala, otkazan mu je posjet Klinici Mayo. Željeli su saznati što se događa. Kad su očitanja dosegla brojku 3, rekli su mu kako više nema svrhe vršiti testiranja. To je samo jedna od brojnih priča u vezi raka u posljednjih 10 godina, a koji je jednostavno nestao za vrijeme uzimanja MMS-a.

Priča Clare Beltrones, Humbleove suradnice: Dana 6. srpnja 2007. posjetila me je Liz Chan koja se žalila na bolove u leđima, nogama i kako ne može sjediti jer dobiva grčeve u nogama. Još od svoje 18. godine ima probleme s grčevima kad su joj uklonjeni krajnici. U to je vrijeme krenuo i njen reumatoidni artritis te proširene vene. Zbog toga sam joj odlučila dati po 6 kapi u dvije doze, u razmaku od 1 sat. Petnaest minuta nakon prve doze nestao je bol u donjem dijelu leđa i mogla je sjedati i ustajati sa stolice bez problema. Sljedećeg me je dana nazvala i poručila kako i dalje nema bolova i kako može bez problema ustajati iz sjedećeg položaja. Bila je ushićena rezultatima. Trećeg dana što je nastavila uzimati dvaput po 6 kapi MMS-a nestao je bol od proširenih vena, ali one su još uvijek bile vidljive. Osjećala je kako je puna energije. Osmog kolovoza mi je rekla kako je izgubila 5 kilograma, a slijedeći mi je dan poručila kako je dobila dijareju. Rekla sam joj da uzme sok od limuna i soli kako bi spriječila dehidraciju. A 10. kolovoza je već otišla na kampiranje i mogla je hodati više od 6 kilometara bez bolova ili umora. Tijekom uzimanja MMS-a primijetila je da su nestale gljivice koje su se nalazile 5 godina na njenim stopalima (atletsko stopalo). Osjeća kako joj je i koža u puno boljem stanju, i kako su joj grčevi pred menstruacijom nestali.

Vlasnica obližnjeg dućana Martha jednog se dana žalila na bol u vratu jer se zaležala. Pozvala sam ju u kuću i dala dvije doze sa 6 kapi u razmaku od 1 sata. Nakon prvog uzimanja bol u vratu je nestala. Sada čuva bočicu MMS-a u svojem dućanu i pomaže susjedima i dostavljačima. Na primjer, jednog čovjeka je zabolio zub. Pomiješala je 15 kapi s aktivatorom i dala mu da s tom mješavinom opere zube. Bol mu je istog časa nestala. Počela je liječiti svoju majku koja je bolovala od emfizema. Bolest je toliko poodmakla da liječnik više nije gajio nadu. A imala je i reumatoidni artritis. Kad sam ju prvi put vidjela disala je kisik iz boce i ležala bez mogućnosti pomicanja. Nakon prve doze od 6 kapi povraćala je nešto bijelo. Sat kasnije nakon druge doze osjećala se bolje i zaspala je a da nije trebala kisik. Slijedećeg se dana osjećala tako dobro da je htjela izaći iz kuće. Iz kreveta se ustala bez tuđe pomoći. Još je uvijek imala bolove, ali upola manje, prema njenoj procjeni. Trećeg dana padala je kiša, a bol je opet bila manja i mogla je hodati po kući uz pomoć štapa. Uzima svake večeri 6 kapi MMS-a, a počela je povećavati broj kapi. Nakon 8-og dana primjene rekla je da joj se kapi sviđaju utoliko što ju tjeraju na svakodnevno povraćanje, kojom prilikom povraća mnogo sluzi, a poslije se osjeća mnogo bolje. Sad samo povremeno koristi kisik iz boce. Njezina kćerka Martha uzima MMS svaki put kad se osjeti živčanom i uznemirenom, te tvrdi kako ju to uvijek smiri.

MMS se pokazao uspješnim kod slijedećih bolesti:

malarija
sve vrste parazita
rak
melanom
dijabetes
reumatoidni artritis
Parkinsonova bolest
Alzheimerova bolest
Crohnova bolest
ALS (bolest Lou Gehriga)
multipla skleroza
sistemski lupus eritematosus
borelioza (Lyme disease)
hepatitis A,B,C
herpes
legionarska bolest
tuberkuloza
emfizem
prehlada
gripa
ptičja gripa
depresija
anksioznost
nesanica
bolovi u leđima
bolovi u nogama
upale
upala pluća
upala slijepog crijeva
gangrene
opekotine
grčevi u nogama
proširene vene
infekcija Zlatnim stafilokokom
atletsko stopalo (Candida)
upale desni
upala zuba
želučani refluks
žgaravica
hemoroidi
ADHD (problem koncentracije)
arterioskleroza
kolitis
– koža postaje mekša
– mjesečnica se regulira
– debljina se smanjuje
– vid se poboljša