Dobrodošli u Orion numerologiju – magični svijet brojeva!

O numerologiji
22 siječnja, 2017
Razni savjeti
22 siječnja, 2017

Dobrodošli u Orion numerologiju – magični svijet brojeva!

Piše: Nikola Đurđević

Omnia in numeris sita sunt.
Sve počiva na brojevima.

Na stranici Orion numerologije možete otkriti skrivena značenja Vašega imena i prezimena, kao i datuma rođenja, pomoću drevnog nauka – numerologije.

Orion numerologija predstavlja potpuno novi način analiziranja ljudske sudbine i otkrivanja ključnih faktora koji su od presudne važnosti za vaš daljnji napredak u procesu evolucije svijesti.

Orion numerologija vam omogućuje da pogledate unutar sebe iz jednog objektivnijeg kuta, otkrivajući vam i pokazujući stvarne aspekte vaše osobnosti kojih niste bili niti svjesni i čije ste utjecaje, moći, razvojne mogućnosti i potencijale podcijenili ili zapostavili tijekom života. Ona je moćno sredstvo i alat koji doprinosi samootkrivanju, samoizgrađivanju i unapređivanju lekcija i odlika koje ste naslijedili u ovom životu.

Želimo istaći kako Orion numerologija, koju zastupa poštovani i iskusni numerolog Nikola Đurđević, koristi ispravan i točan način izračuna za različita imena klijenata iz cijeloga svijeta na temelju originalnog Pitagorinog numerološkog sustava. Orion numerologija raspolaže jedinstvenom i vjerodostojnom metodom za zamjenu brojčane vrijednosti za svako slovo abecede brojnih jezika, kao i za jezike zemalja bivše Jugoslavije: hrvatski, slovenski, srpski, makedonski, bošnjački i crnogorski.

Orion numeroskopi

U svojoj ponudi Orion numerologija nudi šest različitih vrsta numeroskopa (numeroloških analiza):

1. Osobni Numeroskop

(cca. 11-14 A4 str. teksta)
Cijena: 289,00 kn
Rok izrade: 3 radna dana

Nudimo vam bezbroj dragocjenih informacija o vama samima, vašem životnom putu, ciljevima i idejama kojima stremite. Ukazat ćemo vam na odlike vašeg karaktera i nedostatke na kojima morate poraditi kako biste učinili svoj život uspješnijim i probitačnijim. Ova će vam analiza pomoći u osnaživanju vašeg karaktera, ispravljanju određenih slabosti, i pomoći vam u rješavanju vaših svakidašnjih i sudbinski važnih životnih pitanja.

Također, ono što je za nas i najvažnije, ispravljanjem propusta stvaramo si čvršći temelj za naš daljnji evolutivni napredak.

2. Sudbinski utjecaji u Vašoj Glavnoj životnoj lekciji + gratis Vaša Dopunska lekcija

(cca. 4-6 A4 str. teksta)
Cijena: 199,00 kn
Rok izrade: 3 radna dana

Glavna lekcija je vaša primarna misija u ovom životu. Predstavlja razlog zašto ste se rodili, jer se temelji na lekciji koju morate bespogovorno naučiti. Ovdje govorimo o svim mogućim sudbinskim utjecajima u vašoj Glavnoj životnoj lekciji.

3. Vaša Sudbinska lekcija u zreloj dobi

(cca. 2-3 A4 str. teksta)
Cijena: 108,00 kn
Rok izrade: 3 radna dana

U životu moramo mnogo toga naučiti i kroz mnogo toga proći. Jedan od takvih izazova je i Sudbinska lekcija u zreloj dobi. Ona ukazuje na želju ili čežnju koja postupno izranja između vaše 35-50 godine. Ovaj temeljni cilj započinje sve jasnije izlaziti na vidjelo, dajući vam bolje razumijevanje vas samih. S ovom samospoznajom dolazi i veća svjesnost o tome tko ste vi zapravo, koji su vaši stvarni ciljevi u životu, i kojim putom “do zvijezda” trebate kročiti. To je, najkraće rečeno, dar zrelosti. Više nećete gubiti vrijeme i energiju na stvari koje vam nisu od primarne važnosti, jer vaš život biva usmjeren u točno određenom smjeru, prema vrlo specifičnom cilju. Jednom kada se utjecaj vaše Sudbinska lekcija u zreloj dobi pokrene, vrlo brzo možete dostići razinu s koje ste sposobni usmjeriti svoje snage (izražene u vašoj Osobnosti) prema putu koji se nalazi ispred vas (vaša Glavna lekcija). Vaša Sudbinska lekcija u zreloj dobi otkriva najbolji i najučinkovitiji način pomoću kojega možete sjediniti svoje snage i izazove.

4. Godišnji Numeroskop

(cca. 4-6 A4 str. teksta)
Cijena: 199,00 kn
Rok izrade: 3 radna dana

Sve što Vas očekuje u tekućoj godini, ili u godini pred Vama (ili u godini koju sami odredite). Bez obzira koju godinu odaberete, Jednogodišnji Numeroskop uvijek uključuje analizu u trajanju od 12 mjeseci.

5. Vaša tri Glavna životna razdoblja

(cca. 3-5 A4 str. teksta)
Cijena: 108,00 kn
Rok izrade: 3 radna dana

Sve o vašim glavnim životnim razdobljima koji vas očekuju na vašem životnom putu. Postoje tri životna razdoblja u vašem životu. Oni odražavaju stanje vašega bića tijekom putovanja uzduž puta koji započinje rođenjem i završava konačnim odlaskom. Vaša tri Glavna životna razdoblja daju uvid o stanju vašega uma, vašem životnom stavu, kao i o vašem pristupu životu. Odražavaju intenzitet i jačinu s kojom doživljavate zbivanja i okolnosti na koje nailazite u svome životu.

6. Tajni broj vaše duše

(cca. 2-3 A4 str. teksta)
Cijena: 108,00 kn
Rok izrade: 3 radna dana

Ovo je jedinstvena prilika da saznate svoj Tajni broj (tajni broj Vaše duše u ovom životu). Ovaj broj predstavlja sve ono što čini i određuje Vaše cjelokupno Jastvo (Vaše unutarnje i izvanjsko biće).