Namještanje atlasa
22 siječnja, 2017
O numerologiji
22 siječnja, 2017

Glavni brojevi

Piše: Nikola Đurđević

Datum rođenja opisuje put kojeg će osoba morati proći tijekom svog života. Ime i prezime razotkrivaju osobu koja se kreće tim putem.

Vaš datum rođenja pokazuje put kojega ste odabrali u ovom životu te sve mogućnosti i prepreke koje će vam se na njemu naći. Vaše puno ime, koje ste dobili svojim rođenjem, otkriva vašu istinsku osobnost, vaš stvarni potencijal.

Glavni brojevi

Vaše ime koje ste dobili rođenjem i vaš datum rođenja ne mogu se promijeniti ili izbrisati. Oni će na vas utjecati tako što će vas usmjeravati prema dobru ili prema zlu, sve dok jednoga dana ne ostavite svijet iza sebe.

Valja zaključiti kako je naš život savršeno isplaniran, gotovo do najsitnijih detalja, s ciljem našeg daljnjeg usavršavanja. Takav uređen sustav ključan je čimbenik koji nam nedvojbeno pomaže u našem evolutivnom razvoju prema višim sferama postojanja.

Stoga, naš datum rođenja i naše ime i prezime nikako nisu slučajnost. Rođeni smo u točno određenom i isplaniranom trenutku, a ime i prezime koje nosimo za nas je savršeno odabrano kako bismo nesmetano mogli nastaviti svoju osobnu evoluciju.

Postoje četiri osnovna čimbenika koje nazivamo Glavni brojevi, a koji u cijelosti oblikuju naš sadašnji život. To su Glavna lekcija, Dopunska lekcija, Osobnost i Želja duše.

GLAVNA LEKCIJA

Glavna lekcija je naša primarna misija u ovom životu. Predstavlja razlog zašto smo se rodili/utjelovili jer se temelji na lekciji koju moramo bespogovorno naučiti kako bismo razvili viši stupanj svijesti. Glavna lekcija je od presudne važnosti za naš daljnji materijalni i evolutivni razvoj.

Trenutak našeg rođenja svakako razotkriva jasne konture našeg života. Naš cjelokupni život postoji kao razvojna mogućnost ili potencijal koji je već unaprijed za nas bio pripremljen. Naša je konačna sloboda i izbor da izaberemo učiniti sa svojim životom ono što želimo – ispuniti i iskoristiti svoje mogućnosti u potpunosti, ili učiniti neku manju verziju sebe samih. Sve ovisi o našem naporu i predavanju. Mi smo ti koji donose odluke o ispunjenju našeg života do zacrtanih granica naših želja koje prebivaju u našem srcu. To je naš izbor kojeg smo bezuvjetno naslijedili u trenutku našeg rođenja.

DOPUNSKA LEKCIJA

Dopunska lekcija opisuje lekciju koju nismo odradili u jednom od naših posljednjih 12 života uslijed subjektivnih ili objektivnih razloga. U ovom životu ova lekcija igra odlučujući čimbenik u svladavanju naše Glavne lekcije. Ona nam također govori i o načinu s kojim možemo najbolje ostvariti svoju Glavnu lekciju.

Dopunska lekcija daje veliki značaj razumijevanju tko smo mi i gdje leže naši talenti. Ona ukazuje i na neki poseban talenat kojega posjedujemo. Taj talenat je dar koji će nam pomoći duž cijelog našeg životnog puta. Dopunska lekcija je najneznatniji i najslabiji broj među Glavnim brojevima, ali ipak najdalekosežniji u njima jer pokazuje neku posebnu sposobnost koju posjedujemo u značajnoj mjeri.

Unutar punog djelokruga našeg numeroskopa (numerološke karte), naša Dopunska lekcija je povezana s našom Glavnom lekcijom bliže nego s bilo kojim drugim brojem. Ona ne samo što ukazuje na posebne talente i sposobnosti, već također odražava naš stav prema izazovima i mogućnostima koji su skriveni u Glavnoj lekciji.

OSOBNOST

Osobnost je zbir naših sposobnosti u posljednjih 12 života. Izražava u kojima smo područjima izgrađivali sebe kao osobu. Predstavlja naše unutarnje sposobnosti i našu cjelokupnu osobnost.

Naša Osobnost otkriva našu tjelesnu i mentalnu konstituciju te pokazuje naše talente, sposobnosti, karakteristike i nedostatke. Stupanj do kojeg učimo iskoristiti ove sposobnosti i lagano prodrmati naš unutarnji potencijal, označava tko smo mi zapravo.

Za numerologa, naši individualni talenti i karakteristike predstavljeni su svakim slovom našeg imena, te njihovim odgovarajućim brojem. Poput mozaika, oni se sklapaju u jednu skladnu cjelinu, sliku koja nas otkriva u stvarnom svjetlu. Dakle, naša Osobnost smo zapravo mi sami. Naše puno ime pri rođenju sadrži sve aspekte naše osobnosti, sve do naših najdubljih želja, i naših najskrivenijih strahova. Naše puno ime također pokazuje naš stvarni potencijal, uključujući i one talente i sposobnosti koje još nismo imali priliku iskoristiti, i koje možda čak nismo ni bili svjesni.

ŽELJA DUŠE

Želja duše je naša glavna želja i motivacija koja se temelji na našem zanimanju ili hobiju u prošlom životu. Otkriva našu iskustvenu želju koja je ostala najdublje u našoj podsvijesti. Želja duše opisuje što je to za čime ćemo iz dubine svoga bića čeznuti u ovom životu.

Želja duše upravo je ono što nam samo ime broja daje naslutiti: naša najskrovitija i najdublja čežnja; snovi koji su najbliskiji našem srcu. Prema tome, ovaj broj pokazuje našu skrovitu motivaciju, ili opću namjeru koja se krije iza mnogih naših aktivnosti. On snažno utječe na odabire koje činimo u svom životu. Njegov utjecaj se proteže u svim oblastima života – našoj karijeri, okolini, prijateljstvima i životnom stilu.

Dakle, zaključimo. Želja duše opisuje način na koji razmišljamo i o čemu razmišljamo; opisuje naš um i naše srce.

Na temelju znanja o ova četiri čimbenika, Glavnim brojevima, možemo vrlo lako shvatiti na kojem smo stupnju evolucije. Orion numerologija nam pomaže da uz obrasce svojih ranijih života bolje shvatimo svoj sadašnji život kako bismo nesmetano mogli nastaviti svoj rast i razvoj u daljnjem procesu evolucije svijesti.

www.astrologija-tarot-numerologija.com
info@astrologija-tarot-numerologija.com
nikola.durdevic@xnet.hr

091 5434 913 (radnim danom od 13:00 do 18:00 sati)